Τα ζώδια της Παρασκευής 23ης Νοεμβρίου 2019

zodia new
Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας*

pappas konstantinos zodia

Κριοί, ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας και αφήστε στην άκρη, ομαδικές συναντήσεις και δραστηριότητες. Η πιεσμένη ψυχολογία που έχετε το τελευταίο διάστημα, δεν είναι κατάλληλη για να αντιμετωπίσετε κριτικές από τρίτους. Σκορπιοί, μπορεί σήμερα, να κάνετε κάποιες συναντήσεις στον επαγγελματικό σας τομέα, που θα σας δώσουν κάποιες απαντήσεις και θα αλλάξουν την πορεία σας. Ιχθύες, αισθήματα αισιοδοξίας θα βοηθήσουν τα σχέδιά σας και τα επαγγελματικά σας, καθώς έχετε μία δυναμική απέναντι στα πράγματα. Ο ανταγωνισμός που θα υπάρξει με συναδέλφους σας, απαιτεί προσοχή από μέρους σας.

ΚΡΙΟΣ

Θέματα που αφορούν συνεργασίες και σχέσεις, θα έρθουν στο προσκήνιο και θα σας τραβήξουν το ενδιαφέρον. Προσπαθήστε να εστιάσετε σε ζητήματα που βρίσκονται σε εξέλιξη και να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, ώστε να κάνετε συζητήσεις, χωρίς εντάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Σε σημαντικά ζητήματα, σήμερα, μπορεί να εμφανίσετε μία υπερβολική ευαισθησία και να νιώσετε αδύναμοι, απέναντι σε αποφάσεις που κρίνονται απαραίτητες. Η πρακτική σας σκέψη, θα βοηθήσει να οργανώσετε οικογενειακά θέματα και να έχετε μία ξεκάθαρη εικόνα, για τον τρόπο που θα κινηθείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα, είστε διατεθειμένοι να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις που θα παρουσιαστούν, στον κοινωνικό σας τομέα. Η ελευθερία έκφρασης που έχετε ανάγκη, θα σας ωθήσει σε νέες καλλιτεχνικές δραστηριότητες, στις οποίες θα συμμετάσχετε με έναν πρωτοποριακό τρόπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η πρακτικότητα και ο οξύτητα της σκέψης σας, θα γίνει σύμμαχός σας στην επίλυση προσωπικών και οικογενειακών σας θεμάτων. Η ικανότητα που έχετε, να αντιδράσετε με ψυχραιμία σε συζητήσεις, θα ωθήσει τα πράγματα σε μία καλύτερη πορεία. Αυτό, θα σας βοηθήσει επίσης να νιώσετε, συναισθηματική ισορροπία.

ΛΕΩΝ

Σήμερα, θα αισθανθείτε έτοιμοι να ξεκαθαρίσετε θέματα που αφορούν συγγενικά ή κοντινά σας πρόσωπα. Η διάθεση να ακούσετε και να δείξετε κατανόηση στους άλλους, θα είναι η αρχή για την βελτίωση της επικοινωνίας σας. Αποφύγετε να πιέσετε καταστάσεις, καθώς αυτό μπορεί να οδηγήσει τα πράγματα, σε μία μετέωρη κατάσταση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ευαισθησία που δείχνετε σε θέματα που δεν είναι ουσιαστικά, μπορεί να σας αποπροσανατολίσει, από τις προτεραιότητες που έχετε θέσει. Δείξτε πειθαρχία, απέναντι σε εργασιακά ζητήματα και αφήστε τα δύσκολα, για αύριο. Ίσως νιώσετε μία μικρή πίεση, που θα επηρεάσει τις σχέσεις σας.

ΖΥΓΟΣ

Οι προσπάθειες που κάνετε να προχωρήσετε όσα έχετε αναλάβει στον χώρο εργασίας σας, θα έχουν θετικό αποτέλεσμα. Βεβαιωθείτε όμως, ότι δεν υπάρχουν ελλείψεις. Μπορείτε να λάβετε βοήθεια από ένα γυναικείο πρόσωπο, το οποίο θα σας στηρίξει και θα συμβάλει δυναμικά, στα σχέδιά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα, μπορεί να λάβετε απαντήσεις που αφορούν τα επαγγελματικά σας, τις οποίες περιμένατε αρκετό διάστημα. Μην αφήσετε όμως τον ενθουσιασμό σας, να σας κλείσει τα μάτια και να σας περιορίσει, σε μη ρεαλιστικές προσδοκίες. Η διαίσθησή σας, είναι το όπλο σας, για να προσδιορίσετε τα επόμενα βήματά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ξεκινώντας με μία ευχάριστη διάθεση και με αισιοδοξία την ημέρα σας, θα μπορέσετε να δικτυωθείτε και να κάνετε νέες επαφές. Αυτή η στάση, μπορεί να βοηθήσει και στα επαγγελματικά σας. Μπορεί να αισθανθείτε μια ερωτική έλξη, για άτομα που βρίσκονται στον επαγγελματικό σας χώρο. Βεβαιωθείτε όμως, αν αυτό δεν θα επηρεάσει την πορεία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θέματα που αφορούν την καριέρα σας, σήμερα, δεν θα έχετε την διάθεση να τα οργανώσετε και να τους δώσετε, μία τελική πορεία. Μην πιέζετε τον εαυτό σας. Μπορεί να ξυπνήσουν συναισθήματα του παρελθόντος και θα προσπαθήσετε να έρθετε σε επαφή, με πρόσωπα που έχετε καιρό να δείτε. Θα σκεφτείτε ξανά θέματα σχέσεων, όμως αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα, έχετε διάθεση να συνεργαστείτε με τους άλλους και να δεχτείτε νέες προτάσεις, αλλά και απόψεις. Αυτό θα σας βοηθήσει, να αποκτήσετε μία σφαιρική εικόνα και να γίνετε πιο δραστήριοι, πάνω στα σχέδιά σας. Έχετε την δυνατότητα να προχωρήσετε ότι σας ενδιαφέρει. Αποφύγετε όμως το άγχος, κινηθείτε με περισσότερη αισιοδοξία.

ΙΧΘΥΕΣ

Η μέρα, ευνοεί συναντήσεις και συμβόλαια. Πριν κάνετε οποιαδήποτε κίνηση, στηριχτείτε στις ενέργειες που έχετε κάνει στο παρελθόν και νιώστε την σιγουριά, που απαιτούν οι περιστάσεις. Ακόμα και αν υπάρξουν προκλήσεις, μπορείτε να τα καταφέρετε. Μην αμφιβάλλετε για τον εαυτό σας, προχωρήστε δυναμικά.

*Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Παλαιότερα άρθρα:

Σχολιάστε